Wat andere van Babbeloo vinden

Lieve Anita,
Bedankt voor de bijna 4 fijne jaren die Lynn (en wij) bij jou gehad hebben.
Lynn heeft heel erg veel bij jou en vooral van jou geleerd, ze kwam elke keer met een nieuwe vaardigheid thuis.
Op avontuur, picknicken, naar de speeltuin en zelfs mee naar het ziekenhuis. Niks was te gek bij jou.
Elke week kwam Lynn ook weer met een andere knutsel thuis, wat was het altijd weer leuk om te zien wat je nu weer had bedacht.
Honderderden snottebellen heb je afgeveegd want Lynn had bijna altijd een snotneus. Maar je deed het met liefde en daarom is het extra jammer dat onze wegen uit elkaar gaan.
Dank je wel voor alle goede zorgen, we hadden deze mooie 4 jaar niet zonder jou willen doen.
Heel veel liefs,

Lynn, Anouk en Jorrit

Bij het zoeken naar een gastouder hebben we op aanrader van een vriendin contact gezocht met Anita en we waren meteen overtuigd. De keuze om Nora 4 dagen in de week bij Anita te brengen is enorm goed bevallen en sloot precies aan bij hetgeen wij als ouders aan ons kind willen meegeven.
Anita kijkt naar het individu en helpt het kind te ontwikkelen tot een eigen persoon. De kinderen leren naar elkaar om te kijken en is er respect voor de wereld om hen heen: het verwonderen om de kleine dingen in de natuur, dankbaar zijn met een zelfgemaakte tekening en waardering voor het helpen met een ander kindje de jas aandoen.
Nora is inmiddels op de basisschool gestart maar alle mooie knutselwerkjes die aansluiten bij de seizoenen brengt ons ieder jaargetijde weer even terug naar de fijne tijd die we (Ja, ook papa en mama) bij Anita hebben gehad.

Sabine

Lieve Anita,
Als wij naar onze kinderen kijken, zien we twee mooie kinderen. Dat komt zeker niet alleen door onszelf! Jij hebt ze mede gemaakt tot wie ze nu zijn. Jij hebt ze ieder vier jaar lang, drie dagen in de week, lief gehad, geholpen, getroost, gevoed. blij gemaakt, gecorrigeerd, normen en waarden bijgebracht en vertrouwen in zichzelf, elkaar en het leven meegegeven. Zonder jou waren ze niet de prachtige kinderen die ze nu zijn! Zonder jou waren wij ook niet de ouders die we nu zijn. We konden werken zonder ons ook maar een seconde druk te hoeven maken of ze het goed hadden. Je gaf dus niet alleen hen, maar ook ons een veilige basis. Zonder jou hadden we niet gestaan waar we nu staan, niet als ouders en niet als gezin.

Hayo en Suzanne

Onze gastouder voor onze beide kinderen. 3x per week waren zij bij Babbeloo. Eén tweede thuis! Nu zijn onze kinderen 10 en 12 en nog regelmatig wordt over “oppas” Anita gesproken of nog leuker als we elkaar weer even zien. Anita, is zorgzaam, liefdevol, neemt de kinderen mee in de alledaagse dingen en altijd creatief. Kortom een warm thuis, waar je heel graag je kindje toevertrouwd.

Anoniem

Onze twee kinderen zijn ieder vier jaar lang bij Anita geweest. Wij kozen voor haar vanwege de rust en vriendelijkheid die ze uitstraalt. Dat bleek een gouden greep. Onze kinderen zijn altijd met heel veel plezier gegaan. Ze werden er gezien en konden zichzelf zijn. Anita kijkt goed naar wat de kinderen nodig hebben en leuk vinden. Zo had ze voor onze oudste speciaal andere puzzels gehaald. Er wordt veel geknutseld, buiten gespeeld en plezier gemaakt. Er is veel ruimte voor gezelligheid maar ook voor rust en er is vooral heel veel liefde. Onze kinderen misten haar als we op vakantie waren. Een grotere bevesteging kun je volgens mij niet krijgen. Je gunt ieder kind een gastouder als Anita, iedere ouder trouwens ook

Anoniem

Wij hebben onze drie kinderen bij opvang babbeloo gehad. Ze hebben er veel geleerd en gespeeld. Met mooi weer zijn ze lekker buiten en binnen wordt er ook veel geknutseld met het seizoen. Doordat de groep klein is, is er veel aandacht voor elk kind. Anita bereid ze goed voor op de basisschool door uitdagende spelletjes met ze te oefenen, die aansluit op leeftijd. Onze kinderen hebben er een geweldige tijd gehad. Wij zullen Anita daardoor ook zeker aanraden als gastouder.

Elize

Onze dochter Eva heeft vanaf eind 2015 tot aan half 2018 een fijne oppas tijd gehad bij Anita. Wij kozen voor Anita vanwege kleinschalige gastouderopvang in huiselijke sfeer. Direct hadden we een goed en vertrouwd gevoel. Leuk aspect vonden wij dat Anita destijds opgroeiende dochters in huis had. Het gaf haar Babbeloo gastouderopvang een ontspannende natuurlijke sfeer. Eva ging bijna altijd in opperste stemming en grote glimlach naar Anita toe. Van kleinste guit groeide ze uit naar de grootste van de groep en vervulde daarin haar rol. Met jongens timmeren en boren op houten stellingen en constructies en racen met auto’s. Met de meisjes ging zij bij poppenharen kammen tot ze er kaal bijstonden. Heerlijk vonden wij het om af en toe foto’s en filmpjes te krijgen als het bloedheet was en Eva met pamper aan zat te schateren in het badje. Of met zijn allen geitjes brood voeren in het parkje om de hoek. De aanpak van Anita vonden wij fijn. Liefdevol, attent, vol aandacht, ruimte voor uitbundig spelen, maar ook haar kinderen genegenheid en stevigheid geven. Communicatie over diverse bijzonderheden. Tijdens het spelen, groepsprocessen, kleine of grote gebeurtenissen die aandacht behoefde, eenopkomende ziekte of verdrietjes werden prettig naar ons gecommuniceerd. Kleine kinderen groeien door. Ook aan het verblijf van Eva aan Babbeloo kwam een eind. Ze heeft ontzettend leuk afscheid genomen van Anita. Ik, haar vader, stuurde nog steeds regelmatig foto’s door van Eva omdat het leuk is kleine meisjes groot te zien worden. En heel af toe belt Eva spntaan weer aan om: “...Hai Anita te zeggen..... hoe gaat het met jou...?

Eva Monique en Marc