Over mijzelf

Wat leuk dat u een kijkje neemt op mijn website. Ik ben Anita van Zyl en woon samen met mijn partner Iwan en onze kat Clhoey in een knus en gezellig huis. Ons huis staat aan de Scheerdershof 63 in Warnsveld, dichtbij winkelcentrum Dreiumme. Het is een kindvriendelijke buurt met vele speeltuintjes die wij regelmatig bezoeken. Ook is er parkeerruimte direct voor mijn huis.

Sinds 2001 ben ik werkzaam als gastouder. Het aantal kinderen in de opvang is zodanig gegroeid dat ik vanaf 2006 geregistreerd ben als zelfstandig ondernemende gastouder met eigen naam Babbeloo.

Ik heb maatschappelijke zorg gestudeerd aan de universiteit van Stellenbosch in Zuid-Afrika. Ik beschik over de benodigde dilpoma's en volg regelmatig bijscholingen en cursussen om aan mijn acreditatieplicht te voldoen. Daarnaast ben ik ook moeder van twee prachtige dochters, Nina en Cara. Ik vind het heerlijk om met kleine kinderen bezig te zijn en daarom was al gauw de combinatie van thuis blijven en gastouder worden gemaakt. Juist het kleinschalige en de huislijke sfeer wat een gastouder kan bieden spreekt mij nog steeds enorm aan. Inmiddels werk ik al meer dan 20 jaar met heel veel plezier en liefde voor het vak.

Foto van Anita van Zyl