BABBELOO

GASTOUDEROPVANG

Home.

Even voortellen.

Ons huisje.

Dagritme.

Tarieven.

Foto's.

Contact.

Ons huis is gezellig en kindvriendelijk ingericht. De kinderen hebben genoeg speelruimte op de vloer, maar natuurlijk is er ook een box waar de baby’s even alleen kunnen spelen of tot rust kunnen komen. Wij hebben een open keuken, zodoende is er altijd zicht op de spelende kinderen. De wat oudere kinderen kunnen helpen in de keuken met bijvoorbeeld koekjes of pannenkoeken bakken. Ondertussen kunnen de kleinere kinderen gewoon doorgaan met hun spel.

 

Ons huisje

Speelgoed wordt regelmatig gewisseld voor een blijvende stimulatie en uitdaging. Er is ook voldoende speelgoed voor elke leeftijd. Bij mooi weer spelen wij veel buiten of we gaan wandelen. Ook in de winter en bij slecht weer proberen we regelmatig naar buiten te gaan. Verder knutselen of kleuren we , dansen, zingen, lezen, puzzelen en kleien we vaak. Kinderen leren veel van spelen. Dus spelen wij de hele dag door, binnen, buiten, samen en alleen.

 

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers met elk een bedje voor de aller kleinsten. Zo kunnen ze apart slapen en voldoende rust krijgen. Op zolder staan drie vaste ledikanten voor de grotere kinderen. Ik streef ernaar om de kinderen een eigen slaap plekje te geven, zodat ze  zich ook daar veilig voelen en rustig kunnen slapen.

 

De achtertuin is zo ingericht dat de kinderen daar lekker kunnen spelen. Er zijn voldoende fietsjes en loopauto’s aanwezig, een schommel en een speelhuisje. Zo kunnen de kinderen met mooi weer in een zwembadje of met de watertafel spelen.